Ni kan ert område bättre än någon annan och vi kan vårt. Det är därför viktigt att vi drar nytta av varandra samtidigt som vi respekterar varandras integritet och yrkeskunnighet. Samarbetet med er vill vi gärna se som en långvarig vänskap där vi kan lära av varandra.

Den digitala världen utvecklas väldigt snabbt. Vi finns där för att hjälpa er att hitta rätt lösning för att kommunicera via den digitala världen.
För det är just kommunikation det handlar om, digital kommunikation. Webben är ett utmärkt kommunikationsmedel, ett levande sätt att tala med sina kunder och partners och det allra mesta är möjligt, inom relativt rimliga budgetramar.

Det som tidigare enkelt kallades "en hemsida" är idag ofta mer en "applikation", det behöver inte längre bara vara ett visitkort på nätet. Man kan göra mycket mer.

Som webbyrå kan vi hjälpa er att komma igång med en webblösning som passar era ändamål. Om det sen handlar om att få igång er första hemsida, eller att utveckla och sökmotoroptimera er nuvarande, så kan vi säkert hjälpa er. Vi kan såklart även hjälpa er komma igång att jobba med sociala medier så som Facebook, Twitter, Bloggy, eller helt enkelt en vanlig blogg. Läs gärna vårt blogginlägg om sociala medier >>

Har ni frågor, kontakta oss!
 När vi arbetar så kör vi efter en modell och den ser ut som följer;

1. En första kontakt

Ni kontaktar oss och ett första möte lägger grunden för det framtida arbetet. Ni berättar om er själv och vad ni önskar få ut av webblösningen. Vi ställer kanske lite frågor och om ni inte vet svaren så kan vi säkert även hjälpa er med dem. Det viktigaste är att ärligheten talar och att vi öppnar upp, vi lägger helt enkelt alla korten på bordet på en gång och försöker sedan successivt bygga på den bästa handen.

2. Utsidan tar form

Vi skissar nu vidare på ett layoutförslag utifrån det vi disskuterat på det första mötet. Vi försöker få ner det ni vill förmedla i grafik och typografi. Bokstäverna ska vila rätt och utseendet skall förmedla den rätta känslan. Det är även i detta steg vi bör få allt det material ni vill ha med på er hemsida.

3. Feedback

Ni får se vårt förslag och får tillfälle att ge feedback så att allt blir precis så som ni hade tänkt er.

4. Återseende

Om det var något som inte kändes helt rätt första gången så gör det förhoppningsvis det nu.

5. Insidan tar form

Det är först när utsidan känns bra som vi lägger det på det bakomliggande kugghjulen. Vi anpassar och bygger upp de funktioner som är önskade.

6. Det sista

Även om ni fått vara med under hela utvecklingen så är det nu ni tar en sista titt på webblösningen. Efter ett godkännande så installerar vi lösningen på ert webbhotell, har ni inget så hjälper vi till så att ni hittar ett tryggt hem.

7. Födelsen

Nu lanserar vi er webblösningen och ni övertar kontrollen. Vi finns såklart till handa om det skulle behövas.

Telefon:
+46 (0)418 - 227 60

E-post:
info@zebramedia.se
Adress:
Zebra Media
Säbygatan 16
261 33 Landskrona